ممدوح الطناشى
مرحبا بك عزيزى الزائر نتمنى ان تقضى امتع الاوقات فى منتدانا وسعدنا ان تنضم الى منتدانا بالتسجيل

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ممدوح الطناشى
مرحبا بك عزيزى الزائر نتمنى ان تقضى امتع الاوقات فى منتدانا وسعدنا ان تنضم الى منتدانا بالتسجيل
ممدوح الطناشى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
ممدوح الطناشى

اسلاميات


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

المسقعة المصرية رااااائعة وسهلة جدا جدا

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

مدير الموقع ممدوح الطناشى


مدير

طريقة عمل المسقعة

اولا صالى عل النبى عليه الصلاة والسلاة

ثانيا روح اغسل ايدك قبل ان تعمل اى طعام

ثاليا المقادير وطريقة التحضير فى نفس الوقت

بعد ما يتم قطع البرنجان الى مكعبات سداسية الابعاد

حمرها فى زيت

وحمر معاها فلفل حار حسب الرغبة

وممكن تحمر بطاطس معاها

وممكن بتنجان بس

المهم بعد ما تحمرهم فى زيت

طلعهم على جنب كده

وابدا اعمل الصوص بتاعها

المقاديير الصوص

عصير طماطم( طماطم مضروبة فى الخلاط_ + بصل + فص توم + توابل الموجودة عندك)

توم

بصل متشرحة
ملح

1- ضع بصل المتشرحة فى حلة كبيرة اوى

وبعد 1 الى 2 دقيقة ضع معها 3 فصوص توم

واول ما تحمر ضع عليها عصير طماطم

واول ما تسمع هذا الصوت

(طشششششششششششششششششششششششششششششششش)

حط عليها البتنجان و البطاطس ووالفلفل ولحمة مفرومة متشوحة حب الطلب وتتركها تتسيبك على نار هادئة لمدة ساعة او اقل

طريقة تشويح اللحمة المفرومة
فى الحقيقة بعد ما تذهب الى الجزار وقول له عايز لحمة مفرمة بكل ببساطة

وحط اللحمةالمفرمومة على قلبل من اى مادة دهنية مثل زيت او سمن او غيرغيرها مع قليل من البصل المبشور على الطاسة وتتركها لما تتحمر

كيف يتم قطع البتنجان الى معكبات ؟

اولا اقطع البتنجان الى نصفين
وكل نصف اقطعها الى نصفين
وكل نصف اقطعها بالطول
فسوف تتطلع معك فى شكل معكبات
واى خدمة وتابعونا باستمرار مع اكلات ووجبات جديدة من اختراعات لذليذة
واكلةهنية

بالهنة والشفة

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

مواضيع مماثلة

-

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى